Senaste inläggen

Av notreadytomakenice - 30 januari 2011 12:52

Du kan leva för det du gjorde igår

Du kan leva för det du tänker göra imorgon

Du kan leva för det du gör medan du gör det

  

ANNONS
Av notreadytomakenice - 29 januari 2011 00:29

...Ja inte jag, så mycket;) utan Knyttet som imorse satt kvar och lekte i vardagsrummet medan jag gick och fixade frukost i köket 2 meter bort...

För oss är det verkligen ett framsteg! Knyttet brukar kasta sig upp på fötter och gråtande springa efter mig...

Nu så! Uppåt! Framåt!     

ANNONS
Av notreadytomakenice - 26 januari 2011 22:30

Jag som mådde rätt Ok idag trots förkylning och trötthet. Var någorlunda i balans. VARFÖR söker jag då UPP information om exet och hans nya luder?! (Förlåt, men jag bara Måste idag!) Hon är verkligen SÅ himla självgod, det finns inga gränser! Tror att hon är Guds gåva till männen!! Koketterar med sin smalhet! Skryter om att hon är så jäkla begåvad! Jag har dåliga erfarenheter av gränslösa människor. Och det ludret ska vara med, och ta ansvar för mitt barn!!??? Neeeejjjjj!!!!!  Och de ska tydligen gifta sig och de ska skaffa barn -säkert snart, hon har tydligen enligt egen utsago varit singel väldigt länge, så hon ser väl till att "fixa" det snart:-(  (Jag missunnar inte henne att få barn -men jag vill inte ha henne i närheten av MIN unge!) Och jag vill inte se och höra spåren av deras förälskelse och saknad efter varandra!! De kan inte VÄNTA tills de får träffa varann igen!! (Nej, det är bara hans unge som är "i vägen" för det:-(

Tyvärr finns informationen i överflöd, via gemensamma jobbarkompisar eller Fb m m. Festbilder upplagda av gemensamma vänner där de ser superkära och snygga ut! Och smalnat ner sig, och snyggat till sig och köpt nya kläder har karln gjort!! Så där snygg gjorde han sig INTE för mig!! Jäkla luderkille! Nu passar det att vara gullig och omtänksam och uppvaktande och snuska sig på varje plats i min gamla lägenhet??! Det gör så jäkla ont i mig!! Men Varför måste jag bry mig undrar en vän? Ja, inte vet jag!! För att det är mänskligt??  Det bara GÖR ont, och Han är ju dessutom inte VÄRD att vara så lycklig så snabbt!!! Jag lovar, han ÄR inte det!!!!! Allt skit han sagt till mig, alla gånger han stått och skrikit över mig, alla gånger han satt mig SIST av alla prioriteringar eller ställt in träffar och resor. Ibland som straff. Jag ansträngde mig för Honom, jag LCHF:ade och piffade till mig, gick nästan aldrig i sunkiga kläder hemma!! Fick väl högst 7 komplimanger på de 7 år vi var tillsammans. Varför såg jag inte att det här inte var normalt!!??

Det gör så himla ont att höra hur förälskade de är (ja, han har t om skrivit det till mig!!) och hur de tror att de "Äntligen hittat rätt!" --!!!!-- Fy fan, jag kräks!! Jag gav 7 år åt den där skithögen, trodde det var fel på mig, skulle "jobba på det" i familjeterapi m m. Födde hans barn!!

Kan inte fatta att han på fullt allvar gav mig en lista på sidor/saker hos mig som jag måste ändra/förbättra --Att jag inte gick då!! För alltid!! Det var bara knappt ett år efter att vi blivit ihop, men man hade ju fått band till varann.. Och jag tror att jag innerst inne inte trodde att jag var värd bättre tyvärr.

Och i helgen, när han skulle ha barnet, vad gör han?? -Jo han slänger över barnet till en barnvakt och går ut med henne!! Och trots att barnet får magsjuka, och säkerligen helst vill vara med sina föräldrar så hämtar han inte det förrän dagen därpå, utan släpar hem henne istället!! Och låtsas sen, inför mig, att barnet varit hos honom när det blev sjukt, och att han inte hörde av sig till mig AV OMTANKE! -Jag borde fattat att något inte stämde -Jag studsade till inför det smset och tänkte att Undrens tid inte var förbi. Men det var inte av omtanke, det var för att inte avsläja sig!!! Jag borde vetat, jag KÄNNER ju honom!!


Han kunde väl väntat tills idag!? Man har ju bara varannan helg med barnet, inte vill man köra iväg det till barnvakt då -om det inte är nåt stort, som en 30års fest eller bröllop eller så!

Åååå, Guuud vad jobbigt det var idag!!!!! Det bara river och sliter i bröstet. Har ju blivit medelålders på den här tiden också, fått extrakilon och bekymmersveck i pannan, och kanske missat min chans att få fler barn -VARFÖR gav jag HONOM de bästa (?) åren?! En som inte uppskattat mig för den jag är! En som inte älskat mig, som tryckt ner mig och stampat ännu mer på mitt självförtroende än vad jag lyckats med själv under alla år! Vem vill ha mig nu?!


Jag grät när jag läste Ankans fina kommentar om att jag är en kärleksfull mamma. Jo det stämmer nog. Men hur ska jag lappa ihop mig själv? OCH Knyttet?   

Av notreadytomakenice - 22 januari 2011 19:53

Ikväll blire utgång! Se upp därute!  

  

Av notreadytomakenice - 19 januari 2011 23:15

Tog lång tid för knyttet att somna. Vände och vred sig och grejade. Skulle hålla hand, skulle inte hålla hand. Jag skulle hålla i foten, sen skulle jag inte hålla i foten.. Lilla knytt.. Vad tänker du?

Var så trött själv. Är fortfarande, men det finns så mycket man vill göra på kvällen. Kolla bloggar bl a, vad går andra igenom? Det finns så mycket värme och omtanke bland människorna därute. Att börja blogga har verkligen återgett mig tron på människans godhet! Lite stolpigt, men det är så. Ser så mycket elände varje dag. Och folk är sura, knuffas, är egocentrerade, och ungdomar verkar se ner på alla över 25. Hur blev det så?

Jag har fått så fina kommentarer, och lärt mig så mycket av andra människor bara av att sitta vid datorn.. Kan inte uttrycka hur mycket det gett mig i det läget jag befinner mig. Lite betyder Mycket när man är på botten och kravlar.

TACK.

  

Av notreadytomakenice - 19 januari 2011 00:00

Not Ready To Make Nice

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting


I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
and I'll keep paying


I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
to go round and round and round


It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell, can't bring myself
to do what it is you think I should


I know you said
'Can't you just get over it?'
It turned my whole world around
and I kinda like it


I made my bed and I sleep like a baby
With no regrets and I don't mind sayin'
It's a sad, sad story when a mother will teach her
daughter that she ought to hate a perfect stranger


And how in the world can the words that I said
send somebody so over the edge
that they'd write me a letter sayin' that I better
shut up and sing or my life will be over


I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
to go round and round and round


It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell, can't bring myself
to do what it is you think I should


I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
to go round and round and round


It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
'Cause I'm mad as hell, can't bring myself
to do what it is you think I should
What it is you think I should


Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting
  


© CHRYSALIS MUSIC; SCRAPIN' TOAST MUSIC

Av notreadytomakenice - 17 januari 2011 23:03

Hjälp vilka svängningar humöret tar. Från ledsen till jättedeprimerad till arg!!   Och om någon är snäll på jobbet, t ex, kan jag nästan bli tårögd..  Är så trött hela tiden. Barnet vill leka, "mamma tita dää!" (Mamma ska sitta där). Får dåligt samvete när jag lockar med en Kalle Anka-video för att kunna sjunka ner i soffan. Då kryper barnet oftast upp i mitt knä, så det är i och för sig härligt! Jag får inte ta ett steg ifrån det, eller börja laga mat, då kastar det sig efter mig och gråter och skriker. Reaktion efter separationen fortfarande?  Men, det är 3,5 år, det kanske blir mycket sånt ändå? Gud, jag måste läsa mina barnpsykologiböcker! Fick en så fin i julklapp av mamma "Fem gånger mer kärlek" av Martin Forster. Det stämmer. De senaste utbrotten har jag bemött med att försöka fråga vad det vill (men det kanske det inte ens vet själv) och sen ta upp den lilla sparkande illbattingen i famnen och hålla om, ömt och försiktigt. Då har det blivit lugnt, och så har vi bara kramats. Åå, älskar!!  

Av notreadytomakenice - 16 januari 2011 22:30

Dying is easy it's living that scares me to death..

I could be so content hearing the sound of your breath..

 

/Annie Lennox

Presentation


Bitter? No -Better!!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ notreadytomakenice med Blogkeen
Följ notreadytomakenice med Bloglovin'

Gästbok

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se