Senaste inläggen

Av notreadytomakenice - 14 januari 2011 00:00

Ikväll har jag fått reda på att Exets nya tydligen inte är som andra, och att det tydligen är bra. Ja, Herregud.

Skrev ett mess till X:et ikväll eftersom jag visste att han var ensam hemma med barnet(borde vara iallafall). "Lyssnar på Precious och blir tårögd"  Han svarade långt senare "Jo, sådär kan jag också tänka ibland självklart. Det är klart att det är ett misslyckande. Samtidigt måste man ju våga tro och hoppas att han har det bättre nu än när vi bodde ihop. Det fungerade ju inte så bra tyvärr."  Tack för den! Tänkte att han babblat hela kvällen i telefon med henne, och log lite nedlåtande/sorgset åt misslyckade Mig som inte hittat någon.
   Ja, varför fungerade det inte, tro? Kan det vara för att jag dagligdags fick höra "Du är så FUL!", "Psykfall!" "Du har psykiska problem!" "Du är en dålig mamma!" "Du ÄR ingen mamma!" "Jag hatar dig!" "Du ska ut härifrån!" "Jag ska gå till hyresvärden och skriva av dig från kontraktet!" m m, m m   -och var så ledsen deprimerad och arg så jag knappt orkade hålla ihop- ..men inte ens gav igen för att han faktiskt är mitt barns pappa, för att jag blir så chockad och för att jag inte KAN vara sådär elak.

   Och så undrade han varför vi inte hade sex oftare... Hur ska man kunna ha det med någon som trycker ner en hela tiden?! Tog ett par glas vin ibland för att klara av att gå emot min instinkt, för att han inte skulle lämna mig mitt i allt. Men då anklagade han mig för det, att jag var "tvungen att berusa" mig :-(


   Jag är så nere!!    Hur ska jag blir KLAR med det här? Och var SJUTTON ska jag hitta en fin man? Blir så RÄDD av allt man ser och hör i media, och skandalhistorier av vänner (som lever trygga liv i relationer). Och på jobbet får jag dagligen läsa i Brottsregistret om folk som i telefon låter supernormala och trevliga, men som har besöksförbud, misshandel, brott mot knivlagen, rattfylla m m. Ja, ikväll var det tungt... Har inte gjort ett smack nyttiga prylar heller. Läst trevliga bloggar, surfat, och sett lite Scrubs... 

Nu måste jag bara försöka sova. Men det har inte gått så bra de senaste veckorna. Jag kan bara be om att få sova gott så jag orkar. Imorn ska jag hämta min lilla unge. Undrar vad vi ska hitta på i helgen?..  


Natti alla snälla människor

ANNONS
Av notreadytomakenice - 13 januari 2011 22:15

Den här texten handlar om en separation och hur det påverkar barnet 

Precious

Precious and fragile things
Need special handling
My God, what have we done to you?
We always tried to share
The tenderest of care
Now look what we have put you through


Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give


Angels with silver wings
Shouldn't know suffering
I wish I could take the pain for you
If God has a master plan
That only He understands
I hope it's your eyes He's seeing through


Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give


I pray you learn to trust
Have faith in both of us
And keep room in your heart for two


Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

© 2005 Martin Lee Gore - Depeche Mode

ANNONS
Av notreadytomakenice - 11 januari 2011 22:30

Vad skulle jag göra utan min lilla unge!?!   

Av notreadytomakenice - 10 januari 2011 22:30

Har tappat orken igen. Har tappat sugen. Har tappat orden. Efter att ha varit sjuk hela vintern finns inte mycket energi kvar. Kontrasten blev svår ikväll när jag med otrolig magkatarr (av penicillinet) försökte natta oroligt barn -Det kunde inte slappna av och släppa taget. Grät till slut. Förtvivlad gråt med djupa snyftningar. När det Till Slut somnade 21.30 var det med en en sista darrande snyftning. Vad går det igenom? Jag vet inte. Jag försöker verkligen vara öppen och lyssna, men det säger inget om det. Men det kan inte uttrycka sig så bra än, var sen med språket. Och när jag låg där och klappade och tröstade tänkte jag på (Bad, bad idea) hur X:et och hans nya Mös ostört i soffan med film och -utan tvekan- vin. Och jag kände: Hur ska jag kunna lugna mitt barn när jag inte är lugn själv? Försökte lura oss båda genom att tänka på en trevlig film. Gick inte så bra. Problemet är inte att han har ett nytt förhållande. Problemet är att jag är trött, ensam och ledsen. Vännerna cocoonar i sina familjer eller parförhållanden. Jag orkar knappt laga mat och ta hand om barnet när jag hastat från jobbet och hämtat på dagis och halkat hem dubbelvikt i snålblåsten.


Imorgon blir det tufft. Familjeterapi med X:et. Han vill eg inte. Surprise?

Men vi måste prata om hur vi gör bäst för barnet. Det går nog bra..   


      Granen är kvar och sprider ett milt sken i kvällningen.

Av notreadytomakenice - 9 januari 2011 22:34

Är jag intill döden trött,
ganska trött,
mycket trött,
sjuk och trött och ledsen.
Lång var vägen, som jag nött,
ingen liten vän jag mött.
Jag är trött,
ganska trött,
sjuk och trött och ledsen.


Säg, var hålls min lille vän,
rare vän,
ende vän
i den vida världen?
Hjärtat har jag hårt i bänn.
Kommer, kommer du igen,
lille vän
rare vän
i den vida världen?


Kom och hjälp mig för Guds skull,
för min skull,
för din skull,
du, som ensam kan det!
Världen är av sorger full,
allt som glimmar är ej gull.
För Guds skull,
för min skull,
hjälp mig, du som kan det!        (Harriet Löwenhjelm)


   Tåget som jag reste med idag.

Av notreadytomakenice - 8 januari 2011 23:12

   Denna blogg hamnar även idag på ämnet glögg :-) Och hur trevligt det är att bara pausa, hänga med släktingar och gå promenader i snö och slask! Idag har vi, när vi kom in från kylan som en annan spion, provat mandarin-chili, lemon-lime, mocca-choklad och cognacs-glögg! Alla lätta, och från Herrljunga. Nej, helt rätt gissat, chokladen var ingen hit. Men de andra var helt Ok. Har också ägnat mig åt lite shopping, tyckte jag behövde pigga upp nunan med allehanda färgprodukter. Kommer bli jättefin:-) Lika färggrann som min gran:-D Nej, nu är det sängdags för imorn blir det hemresa.  

                                                  
      

Av notreadytomakenice - 7 januari 2011 21:45

...nu tar jag paus från det jobbiga!  Är hemma hos en släkting och provar glögg! Mycket god glögg :) För den okunnige, som tror att man bara kan/ska dricka glögg under julen så kan jag berätta att denna dryck förtjänar att inmundigas under årets alla kalla månader. Alltså, minst 6! Tyvärr har Gröna Skylten i "byn" slut på min favorit, Blossa starkvinsglögg, så man nödgas experimentera! Just nu: Blossa lättglögg Apelsin +lite vodka. Barnet är hos pappan under helgen och jag är bara lite orolig att Hon kommer ta sig dit. Kanske förföra honom under de sena nattimmarna och sen råka "bli kvar"? Nä, släpp det där nu! Måste få sova så jag orkar. Ibland vågar hoppet sticka fram att jag ska träffa någon trevlig ny man.. Men hur?? Har någon ett tips? Inte så frestande att hänga på krogen i yngre medelåldern.. Inte så attraktivt..? Va 17singen ska man hitta på?  

Av notreadytomakenice - 6 januari 2011 23:30

      Måste man slänga ut granen nu? Den lyser så fint under mörka mornar och kvällar. När jag var liten önskade jag att jag kunde vandra runt i granen som Piff &Puff :) Tala om julstämning runtomkring!


Nää, HUR kan man ge sin nyckel efter bara 2 veckor!?

Så gick det med det. Var uppfylld av kraft av alla fina råd så jag tänkte att nu kan jag inte gnälla, nu måste jag bara vara klok. Men det går inte! Inte efter vad han gjorde idag! Och då insåg jag att jag Får vara lite gnällig, jag behöver få ur mig vissa saker för att kunna gå vidare. Det var ju hela tanken :)

Hur kan man ge sin nyckel till en helt ny bekantskap efter bara 2 veckor!? Som går till sitt och barnets hem! Han lånade min nyckel till sin lägenhet (vår fd gemensamma) i början av december och jag visste inte till vad. Men jag anande, som jag skrev i förra inlägget. När jag försynt frågar om jag kan få den tillbaka (Vi hade bestämt att vi skulle ha nycklar till varandras lgh, av praktiska skäl, lämna grejer m m) sa han bara Nej! Jag sa att det är väl viktigare att hans barns mor har en nyckel just nu, än att hans nya, som han känt en månad har det? Han vägrade svara.

Till saken hör att hon är där väldigt ofta har jag förstått. Till saken hör att hon är storrökare(och stordrickare) och har katter- och vårt barn har astma. Till saken hör att jag inte ens hunnit hämtat alla mina saker än, inkluderat hela badrumsskåpet och flera sovrumsgarderober (pga att jag har flyttat till en mycket liten lgh, och det var ingen brådska då vi inte ens hade gjort slut när han träffade henne..) Till saken hör också att de redan säger ”Jag älskar dig” till varandra och är så passionerat förälskade så han lämnar bort barnet så de kan vara tillsammans.

Jag är då inte direkt paranoid när jag är orolig för att han kommer föra in henne i barnets liv väldigt snart. Och gör han det inte kan hon –som har en egen nyckel–  lätt ”glömma sig” och ”dröja sig kvar” tills han kommer hem med barnet, när han hämtat det någon kväll. Och ”Oj”, när det då ”råkade” ske, kan de ju lika gärna umgås alla tre, och hon kan lika gärna flytta in, och… Paniiik!! Är det då så illa att hon träffar barnet frågar en vän? Ja dels från vad jag hört och sett av/om henne att döma, så är hon Inte en som man vill ha in i sitt barns liv, dels så har barnet fortfarande inte hanterat att vi har separerat. Det är oroligt, får utbrott, vill inte gå till dagis och låter mig inte gå ett steg ifrån det utan att skrika och gråta. Hur det är hos pappan får jag inte veta. Det är nog samma, då. Det behövs ingen barnpsykolog för att se att barnet är Inte redo för att träffa pappas nya partner.

   Och säg nu inte att man inte behöver säga att det är pappas nya, bara att det är en vän, för barn är inte dumma! De känner, och ser mycket mer än vad vi tror. Och vi har inte haft ett stort umgänge så det är ändå ovanligt att det skulle komma en (ensam) kvinna hem. Och de skulle ändå inte kunna hålla händerna ifrån varandra –har (tyvärr?) fått höra mycket av en gemensam vän. Denne vännen har också hört henne insinuera att hon känner honom sen flera år, och att det hände nåt mellan dom medan han var tillsammans med mig!!  Åååååååååhhhhh, ta bort henne!! Låt henne se hans dåliga sidor nu! Inte när de varit tillsammans i 6 månader. Och att han ser hur labil hon är!


Och hon tjatar tydligen om att åka utomlands med mitt ex, och hon kommer säkert att övertala honom till det!! VI pratade ju om det i flera ÅR utan att han kunde få sitt snåla arsle ur vagnen! Trots tuffa tider med kolik, mycket sjukdom och en massa sömnbrist kunde han inte unna mig/oss det. Jag sa naturligtvis att jag skulle betala hälften trots att jag hade mycket mindre inkomst och att vi ju var sambos och hade BARN ihop! Men han kunde inte bestämma sig. Men hon, med sin gränslöshet, sin alkoholstinna passion och löften om massa sex kommer säkert kunna övertala honom till det! Och när de väl är där kommer hon få honom att bjuda på allt!! Guuud, vad jobbiggt! Vem är Hon, att komma och tro att en småbarnsfar kan bara släppa allt och sticka precis när hon har lust?? Och betala för, -och serva henne!?

Jäkla subba!! Enhanced by Smiley Central

(Döm mig inte om du tycker jag är endimensionell just nu. Jag är inte så dum så jag inte förstår att folk har fler sidor än de man först ser. Men man har rätt att vara concerned när det finns barn med i bilden.)


Jahapp, det är väl bara att gå och dra nåt gammalt över sig då.. Enhanced by Smiley Central

Presentation


Bitter? No -Better!!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ notreadytomakenice med Blogkeen
Följ notreadytomakenice med Bloglovin'

Gästbok

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se