Alla inlägg under januari 2011

Av notreadytomakenice - 16 januari 2011 22:30

Dying is easy it's living that scares me to death..

I could be so content hearing the sound of your breath..

 

/Annie Lennox

Av notreadytomakenice - 14 januari 2011 00:00

Ikväll har jag fått reda på att Exets nya tydligen inte är som andra, och att det tydligen är bra. Ja, Herregud.

Skrev ett mess till X:et ikväll eftersom jag visste att han var ensam hemma med barnet(borde vara iallafall). "Lyssnar på Precious och blir tårögd"  Han svarade långt senare "Jo, sådär kan jag också tänka ibland självklart. Det är klart att det är ett misslyckande. Samtidigt måste man ju våga tro och hoppas att han har det bättre nu än när vi bodde ihop. Det fungerade ju inte så bra tyvärr."  Tack för den! Tänkte att han babblat hela kvällen i telefon med henne, och log lite nedlåtande/sorgset åt misslyckade Mig som inte hittat någon.
   Ja, varför fungerade det inte, tro? Kan det vara för att jag dagligdags fick höra "Du är så FUL!", "Psykfall!" "Du har psykiska problem!" "Du är en dålig mamma!" "Du ÄR ingen mamma!" "Jag hatar dig!" "Du ska ut härifrån!" "Jag ska gå till hyresvärden och skriva av dig från kontraktet!" m m, m m   -och var så ledsen deprimerad och arg så jag knappt orkade hålla ihop- ..men inte ens gav igen för att han faktiskt är mitt barns pappa, för att jag blir så chockad och för att jag inte KAN vara sådär elak.

   Och så undrade han varför vi inte hade sex oftare... Hur ska man kunna ha det med någon som trycker ner en hela tiden?! Tog ett par glas vin ibland för att klara av att gå emot min instinkt, för att han inte skulle lämna mig mitt i allt. Men då anklagade han mig för det, att jag var "tvungen att berusa" mig :-(


   Jag är så nere!!    Hur ska jag blir KLAR med det här? Och var SJUTTON ska jag hitta en fin man? Blir så RÄDD av allt man ser och hör i media, och skandalhistorier av vänner (som lever trygga liv i relationer). Och på jobbet får jag dagligen läsa i Brottsregistret om folk som i telefon låter supernormala och trevliga, men som har besöksförbud, misshandel, brott mot knivlagen, rattfylla m m. Ja, ikväll var det tungt... Har inte gjort ett smack nyttiga prylar heller. Läst trevliga bloggar, surfat, och sett lite Scrubs... 

Nu måste jag bara försöka sova. Men det har inte gått så bra de senaste veckorna. Jag kan bara be om att få sova gott så jag orkar. Imorn ska jag hämta min lilla unge. Undrar vad vi ska hitta på i helgen?..  


Natti alla snälla människor

Av notreadytomakenice - 13 januari 2011 22:15

Den här texten handlar om en separation och hur det påverkar barnet 

Precious

Precious and fragile things
Need special handling
My God, what have we done to you?
We always tried to share
The tenderest of care
Now look what we have put you through


Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give


Angels with silver wings
Shouldn't know suffering
I wish I could take the pain for you
If God has a master plan
That only He understands
I hope it's your eyes He's seeing through


Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give


I pray you learn to trust
Have faith in both of us
And keep room in your heart for two


Things get damaged
Things get broken
I thought we'd manage
But words left unspoken
Left us so brittle
There was so little left to give

© 2005 Martin Lee Gore - Depeche Mode

Av notreadytomakenice - 11 januari 2011 22:30

Vad skulle jag göra utan min lilla unge!?!   

Av notreadytomakenice - 10 januari 2011 22:30

Har tappat orken igen. Har tappat sugen. Har tappat orden. Efter att ha varit sjuk hela vintern finns inte mycket energi kvar. Kontrasten blev svår ikväll när jag med otrolig magkatarr (av penicillinet) försökte natta oroligt barn -Det kunde inte slappna av och släppa taget. Grät till slut. Förtvivlad gråt med djupa snyftningar. När det Till Slut somnade 21.30 var det med en en sista darrande snyftning. Vad går det igenom? Jag vet inte. Jag försöker verkligen vara öppen och lyssna, men det säger inget om det. Men det kan inte uttrycka sig så bra än, var sen med språket. Och när jag låg där och klappade och tröstade tänkte jag på (Bad, bad idea) hur X:et och hans nya Mös ostört i soffan med film och -utan tvekan- vin. Och jag kände: Hur ska jag kunna lugna mitt barn när jag inte är lugn själv? Försökte lura oss båda genom att tänka på en trevlig film. Gick inte så bra. Problemet är inte att han har ett nytt förhållande. Problemet är att jag är trött, ensam och ledsen. Vännerna cocoonar i sina familjer eller parförhållanden. Jag orkar knappt laga mat och ta hand om barnet när jag hastat från jobbet och hämtat på dagis och halkat hem dubbelvikt i snålblåsten.


Imorgon blir det tufft. Familjeterapi med X:et. Han vill eg inte. Surprise?

Men vi måste prata om hur vi gör bäst för barnet. Det går nog bra..   


      Granen är kvar och sprider ett milt sken i kvällningen.

Av notreadytomakenice - 9 januari 2011 22:34

Är jag intill döden trött,
ganska trött,
mycket trött,
sjuk och trött och ledsen.
Lång var vägen, som jag nött,
ingen liten vän jag mött.
Jag är trött,
ganska trött,
sjuk och trött och ledsen.


Säg, var hålls min lille vän,
rare vän,
ende vän
i den vida världen?
Hjärtat har jag hårt i bänn.
Kommer, kommer du igen,
lille vän
rare vän
i den vida världen?


Kom och hjälp mig för Guds skull,
för min skull,
för din skull,
du, som ensam kan det!
Världen är av sorger full,
allt som glimmar är ej gull.
För Guds skull,
för min skull,
hjälp mig, du som kan det!        (Harriet Löwenhjelm)


   Tåget som jag reste med idag.

Av notreadytomakenice - 8 januari 2011 23:12

   Denna blogg hamnar även idag på ämnet glögg :-) Och hur trevligt det är att bara pausa, hänga med släktingar och gå promenader i snö och slask! Idag har vi, när vi kom in från kylan som en annan spion, provat mandarin-chili, lemon-lime, mocca-choklad och cognacs-glögg! Alla lätta, och från Herrljunga. Nej, helt rätt gissat, chokladen var ingen hit. Men de andra var helt Ok. Har också ägnat mig åt lite shopping, tyckte jag behövde pigga upp nunan med allehanda färgprodukter. Kommer bli jättefin:-) Lika färggrann som min gran:-D Nej, nu är det sängdags för imorn blir det hemresa.  

                                                  
      

Av notreadytomakenice - 7 januari 2011 21:45

...nu tar jag paus från det jobbiga!  Är hemma hos en släkting och provar glögg! Mycket god glögg :) För den okunnige, som tror att man bara kan/ska dricka glögg under julen så kan jag berätta att denna dryck förtjänar att inmundigas under årets alla kalla månader. Alltså, minst 6! Tyvärr har Gröna Skylten i "byn" slut på min favorit, Blossa starkvinsglögg, så man nödgas experimentera! Just nu: Blossa lättglögg Apelsin +lite vodka. Barnet är hos pappan under helgen och jag är bara lite orolig att Hon kommer ta sig dit. Kanske förföra honom under de sena nattimmarna och sen råka "bli kvar"? Nä, släpp det där nu! Måste få sova så jag orkar. Ibland vågar hoppet sticka fram att jag ska träffa någon trevlig ny man.. Men hur?? Har någon ett tips? Inte så frestande att hänga på krogen i yngre medelåldern.. Inte så attraktivt..? Va 17singen ska man hitta på?  

Presentation


Bitter? No -Better!!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards